في البداية نضع البصل المقطع على النار مع شوية زيت وفلفل اخضر ..

نخلط الدجاج المقطع قطع صغيرة إلى البصل

نضيف الملح والبهارات إلى الدجاج حسب الرغبة

نغطي الحلة بورق الألومنيوم على نار هادية

النوع ده من الخبز هو ( خبز البراتا) وطريقته موجوده في الموضوع السابق الخاص بعمل الشاورما بالمنزل

ده الشــكـــل الأخــير للطبق بتاعنا
تسلم ايدك عالاكلة اللذيذة
ReplyDeleteالاكلة شبيه اوي بالمسخن الفلسطيني الي هنا
http://xnouarax.blogspot.com/2008/10/blog-post_220.html
ربي يعطيكي الف عافيي
نواره الجميله
ReplyDeleteالأكله دي أنا نقلتها من أخت سعوديه بأحد المنتديات
ويمكن فعلا تكون هي المسخن
بإذن الله هعمل شوية تجديدات في المدونات بتاعتي وهحط ليكي أكل مصري بقى وهنتظر رأيك
دمتي سالمة