Tuesday 3 February 2009

دجــــاج بــالــبـــصــــل - صــنـــــــــــف ســعـــودي

في البداية نضع البصل المقطع على النار مع شوية زيت وفلفل اخضر ..




نخلط الدجاج المقطع قطع صغيرة إلى البصل


نضيف الملح والبهارات إلى الدجاج حسب الرغبة

نغطي الحلة بورق الألومنيوم على نار هادية


النوع ده من الخبز هو ( خبز البراتا) وطريقته موجوده في الموضوع السابق الخاص بعمل الشاورما بالمنزل




ده الشــكـــل الأخــير للطبق بتاعنا






وبالهنا والشـــفا

2 comments:

  1. تسلم ايدك عالاكلة اللذيذة

    الاكلة شبيه اوي بالمسخن الفلسطيني الي هنا

    http://xnouarax.blogspot.com/2008/10/blog-post_220.html

    ربي يعطيكي الف عافيي

    ReplyDelete
  2. نواره الجميله

    الأكله دي أنا نقلتها من أخت سعوديه بأحد المنتديات

    ويمكن فعلا تكون هي المسخن

    بإذن الله هعمل شوية تجديدات في المدونات بتاعتي وهحط ليكي أكل مصري بقى وهنتظر رأيك

    دمتي سالمة

    ReplyDelete